GADEMOTORCYKLER​

Hver og en motorcyklist har sin egen historie og tanker om det at køre på motorcykel; det er derfor også vidt forskellige typer af motorcykler, der kører rundt på de danske veje. Set fra min synsvinkel af, er der ikke nogen motorcykel der er den mest ”rigtige”, men hver især må vi jo bare overveje og tænke på hvilken motorcykel der er vores drømmecykel, og derfor er det netop også dén, der er den rigtige.

Min drømmecykel (eller: én af mine drømmecykler) er et byggeprojekt, jeg nok aldrig bliver færdig med. Jeg startede med et stel, der er specialkonstrueret af hollandske Niko Bakker, og alt andet har jeg så selv tilpasset og justeret på i flere år. Indtil for 1 år siden, havde den en flot racer-kåbe (se mit logo) og alt andet var også tilpasset den kørestil; men nu er jeg så i gang med at ombygge cyklen til Street-fighter type med mere opret kørestilling sååee… min drømmecykel! - Det er nok i virkeligheden et vidt begreb.​

Jeg tager gerne din gademotorcykel ind på mit værksted til serviceeftersyn, justering, reparation og fejlfinding.

Vinteropbevaring og vedligeholdelse af din motorcykel

Jeg tager også gerne din motorcykel ind til vinteropbevaring, hvor jeg så i mellemtiden sørger for at vedligeholde motorcyklens batteri. 

I løbet af vinterperioden, kan jeg så udføre service, reparation, skifte dæk eller andet på din motorcykel, mens den står varmt og tørt her

Google Anmeldelser

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 6 anmeldelser på Google

★★★★★​

Jeppe Kronborg

"Ved alt om din gamle Honda, og kan hjælpe dig med reservedele. Virkelig god service."

★★★★★​

Jacob Hjorth

​"Super service, og ikke mindst en super flink gut der vil gå langt for at din MC bliver som du vil have det. Kan kun anbefales!."

★★★★★​

Daniel Ljunggreen

"Super god service, og utrolig know how.

Meget erfarne folk."

Adresse

​​Freddys Teknik

Værkstedsgården 3,
​2620 Albertslund

CVR: 36351462

Kontakt

☎ Tlf.: 28 72 96 72

✉ E-mail: freddysteknik@gmail.com

​Åbningstider

Værkstedet holder åbent efter aftale.

-send en mail eller sms, så aftaler vi hvornår det passer dig at komme forbi

Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores leverandører